VAN 6 JULI T/M 16 JULI ZIJN WIJ GESLOTEN
0413-212680 / 06-53533554 leon@munsters-motoren.nl Hertog Janplein 16, 5469 BJ Erp

SWM Motorcycles is een nieuw bedrijf dat haar inspiratie voor motorfietsen uit het verleden laat komen. In oorsprong vanuit de passie voor techniek en de industriële competentie van Ampelio Macchi en Daxing Gong.

OVER SWM

SWM Motorcycles is pas opgericht, toch heeft het de know-how van een groot bedrijf in huis. Binnen het Italiaanse hoofdkwartier kan op een sterk team vaardige techneuten gerekend worden, zodat ieder aspect van de ontwikkeling nauwkeurig wordt gevolgd en aangestuurd. Van motor tot chassis, van elektronica tot design, alles wordt intern met extreme precisie in de stijl en vanuit de ervaring van doorgewinterde Italiaanse werkers ontworpen. De know-how is allesomvattend, beginnend bij het design, dan onderzoek, ontwikkeling, producttests, kwaliteitscontroles, tot aan de productie en zelfs de distributie toe.

RESEARCH AND DEVELOPMENT

De R&D-afdeling is de sleutel van de activiteiten van SWM. Bij de prestigieuze R&D afdeling wordt gebouwd op de jarenlange ervaring, mede opgedaan in competitieverband, en de mensen die specifieke kennis van chassis en motoren hebben, om met de meest geavanceerde technieken het binnenwerk op creatieve wijze zo competent mogelijk te vorm te geven.

ONZE MODELLEN